Tadej Pogacar is oersterk, maar laat zich in sprint ringeloren na zenuwslopend potje poker: “Was kwaad op mezelf”

Ronde van VlaanderenDe beste man in koers wint de Ronde van Vlaanderen niet altijd. Debutant Tadej Pogacar reed 272 kilometer de perfecte wedstrijd, maar liet zich ringeloren in de laatste vijfhonderd meter. Vierde.  “Ik ben gefrustreerd omdat ik het in de sprint heb verprutst.” 

30 reacties

  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    de strafste beklimming van de kwaremont was van vdp bij zijn eerste deelname toen hij na die valpartij achterop geraakte .Toen hadden ze allemaal een verkoudheid als hij ze voorbij vloog op die beklimming. Vorig jaar reed hij er ook VA & Asgreen los uit het wiel enkel de laatste kon nog terug komen op het vlakke
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    De slimste heeft gewoon gewonnen en dat was vanderpoel 👍 Succes verder voor hem !
  • pascal Vanderlinden

    2 jaar geleden
    Als jullie Pogacar zijn ritje omhoog op de kwaremont indrukwekkend vonden. Dan moet je eens de koerst herbekijken van het stuk waar MVDP omhoog vlamt als een moto op de koppenberg. Das was nog straffer ! Beste heeft verdiend gewonnen, geboren in Belgie met Nederlandse nationaliteit genaamd MVDP.
  • Benny Bertrant

    2 jaar geleden
    I@André Christiaens, in de tijd van Vannitsen spurten ze met een 52,53 x13. Een 12 of 11 bestond toen niet. Toen 5 kransjes achteraan, nu: 12. Nu sprinten ze met 54,55 x11 of 12, deze verzetten draai je zomaar niet rond zittend op uw zadel, dan moet je wel recht op uw trappers spurten. Als je nu spurt met een verzet van 30 jaar geleden heb je geen prijs.
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Robert Geysels het was zeker niet hetzelfde als 2 jaar terug, pogacar moest direct uit het wiel daar VA op 100 meter naast vdp zat maar er niet over geraakte