REACTIES. Van Baarle: “Altijd goed in de Ronde” - Benoot: “Voor Kwaremont slecht moment” - Asgreen: “Benen leken te exploderen”

6 reacties

  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    André Christiaens van baarle doet enkel de deur dicht als hij er al voorbij is , toen was de vogel al gaan vliegen trouwens .Pogacar kon het wiel van vdp niet houden anders was hij 2 de geweest
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    En weer maakt men de zelfde fout in de spurt tegen VDP, wachten en wachten om zeer kort bij de streep te komen en dan is VDP de beste. Het enigste is van ver vertrekken om te winnen tegen hem of men zou ook langs hem komen rijden en hem dwingen een rechte lijn te houden langs de afsluiting maar van ver genoeg natuurlijk.
  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Van Baarle wijkt tweemaal van zijn lijn af en zou moeten geschrapt worden uit de uitslag. Mathieu is gewoon te sterk in zulke sprinten omdat hij niet tegen echte sprinters sprint.
  • Henk Juwet

    2 jaar geleden
    Matje was heel goed maar met Wout erbij zou ik het toch eens graag gezien hebben
  • Kurt Neyens

    2 jaar geleden
    Naesen geeft toch altijd heerlijke interviews hé? Die kan zo als commentator aan de slag na zijn prof pensioen. Minder gezever en meer to the point dan Karl en alle anderen. En een goede radio/tv stem. "Schrijf hem maar op." :-)