Zirkzee aait over de bol van Verschaeren.
Volledig scherm
Zirkzee aait over de bol van Verschaeren. © Photo News

Nog één slag te gaan voor RSCA, dat wel vingers kruist voor Yari Verschaeren: “Ik hoop vooral dat het uit voorzorg was”

AnderlechtNegentig minuten scheiden Anderlecht nog van de Champions’ play-offs. Het is weer baas over z'n eigen lot. Toch is er een domper op de feestvreugde: de liesblessure van Yari Verschaeren. Want met of zonder Yari, dat scheelt een pak. Vincent Kompany: “Hij was met hinder teruggekeerd van de nationale ploeg.”

14 reacties

  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Volledig juist Rob! 100% de waarheid 😀.
  • Rob Vlam

    2 jaar geleden
    Vergeet niet dat brugge steeds met 12 man speelt. Het aantal punten dat de var ze jaarlijks schenkt is straf. En dan moeten ze nog meer dan 60 mio kopen, om finaal nog onder union te eindigen
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Kortrijk zak het paars-wit niet moeilijk maken vrees ik ...🙄 En zoals ze de laatste tijd spelen zal Anderlecht geen problemen kennen ... Voor de rest geen spanning meer !
  • Nadine Torrekens

    2 jaar geleden
    In 2020 is er een ploeg tot kampioen uitgeroepen met nog 33 punten te verdelen. Op dat moment zat die ploeg in een dip en was Gent aan een goede reeks bezig. Wie zal zeggen dat die ploeg kampioen zou geweest zijn? Niemand! En dan komen die "supporters " van die bepaalde ploeg commentaar geven op RSCA 🤣
  • Hans Oxida

    2 jaar geleden
    Zowel Gent als Anderlecht zijn pak beter dan brugge. Op jan breydel zal men blij zijn dat 1 van beide er niet zal bij zijn. Allicht nog meest met de mogelijke afwezigheid van Gent. De teller staat dit seizoen op 11-3 in het voordeel van de Gentenaars. Begrijpelijk dus. Laat ons vooral hopen dat brugge of Antwerp de titel niet pakken. Zou echt wel heel jammer en onterecht zijn.