Bart Versluys is beroofd van zijn peperduur Richard Mille-horloge.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Versluys is beroofd van zijn peperduur Richard Mille-horloge. © Photo News

Vrouwen kunnen hun rijkdom etaleren met hun handtas, hun schoenen, hun juwelen... Mannen hebben eigenlijk maar twee manieren: hun auto én hun horloge

Gewapende overvallers gingen er vrijdag vandoor met het horloge van bouwpromotor Bart Versluys. Op sociale media zorgde vooral het prijskaartje van dat horloge voor beroering: een Richard Mille ter waarde van 350.000 euro – de prijs van een huis. Wat is de aantrekkingskracht van zo’n ‘collector’s item’? En is het - ook figuurlijk - een gouden investering? 

343 reacties

  • willy staes

    1 jaar geleden
    Als je geld bezit is het niet nodig dit te etaleren , het zijn meestal mensen die willen uitschijnen dat ze rijk zijn die dat doen .
  • Vital Verstraten

    2 jaar geleden
    Gino Denil, het is die mens gegund als hij tenminste zijn belastingen betaald heeft zoals werkmensen, maar daar ligt juist het probleem. De regels zijn zo gemaakt dat de zwakste schouders de zwaarste lasten dragen en het grootkapitaal zo goed als niets. Dus het is niet de ondernemer die schuld is maar onze overheid. Ik wens iedere ondernemer veel winst zolang ze ook hun deel kunnen betalen maar daar schort het.
  • Eddy Clincke

    2 jaar geleden
    Mechanische uurwerken is pure kunst en heeft niets met decadentie te maken.
  • Eddy De Clerck

    2 jaar geleden
    Zouden er eigenlijk mensen zijn die dit een mooi horloge vinden. Ik vind ze in ieder geval spuuglelijk en ge moet al heel goed kijken om te zien hoe laat het is.
  • Jo Van den Breen

    2 jaar geleden
    Men is pas rijk en gelukkig als men met zijn geld onder zijn stand gaat leven, mensen die persé met de rijken willen meedoen zullen altijd sukkelaars blijven. Slimme rijke mensen pronken niet met hun rijkdom en kunnen onder de gewone mensen komen. En de echte superrijken hebben een bodyguard, maar komen ook niet in het publiek. Let op, de diefstal is nooit goed te praten en moet zwaar bestraft worden en niet met een werkstraf zoals nu steeds vaak het geval is.