De eerste maaltijd na zonsondergang wordt ‘Iftar’ genoemd. Meestal start die met het eten van een dadel.
Volledig scherm
PREMIUM
De eerste maaltijd na zonsondergang wordt ‘Iftar’ genoemd. Meestal start die met het eten van een dadel. © RV

Slangen op maandag. "Ramadanwensen van politici zitten op dezelfde lijn als berichtjes waarmee ze Mathieu van der Poel feliciteren”

In afwachting van ramadanrelletjes in sommige Brusselse wijken, zijn er alvast wat relletjes op sociale media omdat sommige politici het aandurven om een gedeelte van de bevolking een goede ramadan te wensen. Verhitte geesten zien er een stap tot ‘omvolking’ in, anderen ontdekken ineens hun vroomste gevoelens en vragen zich af waarom het begin van de katholieke vasten geen felicitaties te beurt viel. Misschien omdat geen katholiek zit te wachten op politieke schouderklopjes voor het begin van de vastentijd?

51 reacties

  • Wendy Bergen

    2 jaar geleden
    Politiek vervangen door een machine met artificiële intelligentie lijkt alsmaar aantrekkelijker en goedkoper.
  • Yolande MARIS

    2 jaar geleden
    Maakt mij geen fluit uit wat mensen geloven,maar kerk en staat moet gescheiden blijven.Dus waarom wordt de rest van de bevolking dan gedwongen om religies te subsidiëren? Ronsel praktijken van politici?
  • Eric Aerts

    2 jaar geleden
    Slangen...,een neutraal figuur?
  • John Ulmer

    2 jaar geleden
    Is er dan nog iemand wie het eigenlijk interesseert wat onze politici doen of zeggen? Natuurlijk speelt er een dubbele agenda, altijd, overal.
  • Maarten anthonis

    2 jaar geleden
    Het Vlaams belang kan er maar weer goed mee zijn , zulke politici zorgen er steeds voor dat er meer en meer radicaal gestemd wordt , hopelijk komt de kiezer te weten wie het zijn, zodat ze bijna geen stemmen meer halen