Links: Tadej Pogacar reed nog even door tot in het Bos van Wallers voor een selfie.
Rechts: Marco Marcato en Pogacar verkennen de stenen.
Volledig scherm
Links: Tadej Pogacar reed nog even door tot in het Bos van Wallers voor een selfie. Rechts: Marco Marcato en Pogacar verkennen de stenen. © Twitter/VTM

Op kasseienverkenning met Tourwinnaar Tadej Pogacar: “Ooit start ik zeker in Parijs-Roubaix”

WielrennenDaags na zijn verbluffende Ronde van Vlaanderen (vierde) reed Tadej Pogacar alweer over de kasseien. Niet de Vlaamse deze keer, maar de Noord-Franse. De Tourwinnaar verkende de elf kasseistroken van de vijfde rit uit de Tour de France en keek zijn ogen uit. “Dit wordt een cruciale rit in de Tour.”

13 reacties

  • Rudi Raeps

    2 jaar geleden
    Pogacar is een absolute klasbak maar ik vrees morfologisch niet geschikt om als lichtgewicht over de kasseien te dokkeren. Hier is een MVDP of WVA zeker in het voordeel. @wim rooyakkers, Wout een halve Hollander ? Zowel Wout als zijn ouders zijn van de Kempen. Het is MVDP die geboren is in Belgie uit een Nederlandse vader en Franse moeder.
  • Seppe Goossens

    2 jaar geleden
    Je moet MvdP toch wat hoger aanslaan in zulke harde maar redelijk vlakke wedstrijden. Die trapt op belangrijke momenten vermogens die uitzonderlijk zijn. In de ronden, bergop, is het een ander verhaal.
  • Jos Denis

    2 jaar geleden
    In het zicht van de eindstreep en ook daarna veranderde de Sloveen in een “kleine” mens en verloor hij de pedalen. Hopelijk slechts een jeugdzonde. van der Poel rijdt altijd met open vizier. Dat siert hem.
  • bryan de ceuster

    2 jaar geleden
    Pogacar gaat Roubaix echt nooit winnen. Kasseien liggen hem niet en er zijn nauwelijks hoogtemeters. Merckx was toch nog van een ander kaliber hoor.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Wat hebben sommigen toch met die Hollander, Wout is voor de helft Hollander. Wat is het verschil..