Op nieuwe bewakingsbeelden is te zien hoe de daders zakenman Miguel Dheedene achtervolgen voor ze hem beroven van zijn horloge.
Volledig scherm
PREMIUM
Op nieuwe bewakingsbeelden is te zien hoe de daders zakenman Miguel Dheedene achtervolgen voor ze hem beroven van zijn horloge. © .

Ook zakenman Miguel Dheedene beroofd van peperduur horloge: beelden tonen hoe daders hem achtervolgen

Twee weken voor de overval op bouwpromotor Bart Versluys, zijn drie dieven ervan doorgegaan met het Patek Philippe-horloge van topondernemer Miguel Dheedene. Opnieuw bruusk aangevallen mét pepperspray, aan zijn woning in het Antwerpse Zuid. “Het is diezelfde bende”, weet Dheedene zeker. Op bewakingsbeelden is te zien hoe drie mannen achter Dheedene aanlopen voor ze hem beroven van zijn horloge ter waarde van 180.000 euro.

80 reacties

  • Danny duyvejonck

    2 jaar geleden
    natuurlijk tonen ze geen gezichten, het zou te makkelijk worden , wat denk je wel? en we kunnen onze advokaten toch niet aan den dop steken natuurlijk, stel je voor !!!! een advokaat aan den dop .
  • Jan Wybo

    2 jaar geleden
    Uurwerk of niet je blijft met je handen van mensen
  • Jef Denijs

    2 jaar geleden
    Je weet toch perfect wat je hier kan meemaken, de kranten staan er vol van. Ik neem het hoogstnoodzakelijke mee, niets meer. Zelfs mijn smartphone neem ik niet altijd mee, het is op bepaalde plaatsen te gevaarlijk. Het is nu eenmaal zo.
  • ronny cuypers

    2 jaar geleden
    Wat doe je nog met zoiets voorbijgestreefd als een polshorloge?
  • Guy Moreels

    2 jaar geleden
    Een horloge van 25 euro geeft hetzelfde uur aan als zo’n peperduur. Wat ben je er dan mee ? Voor hoeveel die horloges verzekerd zijn, mogen wij niet weten ! Volgens mij inderdaad een nieuwe vorm van snobisme ! Heb ooit 24 jaar geleden een niet te dure horloge gekregen bij aankoop nieuwe auto. Die blijft nog juist.