Will Smith sloeg Chris Rock in het gezicht.
Volledig scherm
Will Smith sloeg Chris Rock in het gezicht. © AFP

“Agentschap van Will Smith overweegt hem te laten vallen na Oscarschandaal”

CelebritiesHet agentschap van Will Smith, Creative Artists Agency (CAA), overweegt om de samenwerking met de acteur stop te zetten. Dat nieuws komt na het schandaal tijdens de Oscars, waarbij Smith presentator Chris Rock op zijn gezicht sloeg. 

29 reacties

  • Koen Groffy

    2 jaar geleden
    Ze zouden hem ogenblikkelijk moeten dumpen, nog diezelfde avond nog. Vond Mevr Smith het onaccepteerbaar, had ze zoals iedereen haar gram via rechtstwege moeten zoeken. Niet haar schoothondje erop af sturen.
  • Luc van Buggenhout

    2 jaar geleden
    De gepeste die het niet meer pikte moet door het stof, de pester wordt in de bloemetjes gezet.
  • Raoul Rouma

    2 jaar geleden
    Alle begrip voor die Will Smith indien het geen fake is natuurlijk. Maar dat ze dit zo blijven opblazen gaat mijn petje te boven. Zijn er nu geen belangrijker zaken te melden. Persoonlijk indien ik de moed had zou ik hetzelfde gedaan hebben denk ik.
  • David Van Rompuy

    2 jaar geleden
    Als iedereen geweld mag gebruiken als ze zich vernederd voelen dan gaat er nogal wat af gevochten worden. Wie zich niet kan beheersen moet maar op de blaren zitten. Er is al teveel geweld in de wereld. Dan gaat Will Smith nog een excuus toevoegen voor geweld
  • Danny Steritmis

    2 jaar geleden
    Ben geen fan van W.S.maar begrijp zijn reactie,dat nu de deuren voor zijn neus dichtslaan is geen verassing in een land waar een zekere Trump de correctheid van denken heeft getorpedeerd en waar schijnheiligheid troef is.