.
Volledig scherm
PREMIUM
. © rv

Thijs Zonneveld ziet hoe Mathieu van der Poel nog altijd fietst als dat jongetje van 8: “Je zag toen al hoe goed hij was”

WielrennenColumnist Thijs Zonneveld zag Mathieu van der Poel en Tadej Pogacar zondag door de Vlaamse heuvels rijden alsof het een speeltuin is. ‘MVDP’ koerst nog altijd als dat jongetje van acht, zoals in de Rabo Dikkebandenrace 2003. Leuke beelden.

5 reacties

  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Het zijn eerder de verslaggevers gelijk Thys en Wuyts die met de eer willen gaan strijken net als Smeets trouwens die van een dagje hard werken al bij voorbaat een monument maakt, Mathieu noemt t gewoon een dagje lekker uit met als beloning nog een "echte" hamburger of een krokante knapperige friet met mayo tot wanhoop van de wetenschappers en dieëttisten, just follow your heart and dream, je was weer groots al spande Poga je voor je karretje in de laatste kms en eigenlijk zichzelf liet insluite
  • Ludovic Wenders

    2 jaar geleden
    Dat opkloppen door de media kan gevaarlijk worden voor mensen die in hun adoratie voor 1 bepaalde renner alle realiteit verliezen. Ik zal geen namen noemen maar als je meer bezig bent met het afkatten van de opponent dan met je eigen favoriet ben je geen echte sportliefhebber.
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Mick Huijs heel die heisa over MVDP en WvA wordt gewoonweg opgeklopt door de Belgische reporters en media. De lage landen zouden blij moeten zijn dat die twee toppers ons laten genieten van hun prestaties zowel op de weg als in het veld.
  • Mick Huijs

    2 jaar geleden
    Tja geliefd en gehaat in België. Als je in België geboren bent maar voor Nederland uitkomt ben je voor velen uitschot en wordt je wieltjes zuiger genoemd. Terwijl Wout als een echte Belg wordt gezien ook een Nederlands verleden heeft gezien de ouders van zijn Vader uit Nederland komen, daarover wordt natuurlijk nooit een woord gerept. Het eeuwige Nederland België gekibbel creëren vijanden die er niet zijn. Jammer eigenlijk!
  • Werner Heremans

    2 jaar geleden
    Een hele generatie met toppers kan inpakken, want deze toppers moesten tot bijna aan de meet gebracht worden door hun helpers. Nu rijden de jochies vanop 80km voor het einde alles aan flarden en maken van de koers een spectakel wat de moeite is om bekeken te worden. Gelukkig worden de vroegere toppers nog deftig betaald om voor volk te zorgen in het peloton al rijden ze erbij voor spek en bonen.