Alaphilippe en Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Alaphilippe en Evenepoel. © Photo News

Alaphilippe en Evenepoel willen straks ook gensters slaan in Waalse klassiekers: “Wij zijn een superduo”

WielrennenJawel, ça marche. Wat Remco Evenepoel en Julian Alaphilippe dinsdag voor elkaar kregen in de Ronde van Baskenland moet straks, in variaties op het thema, ook lukken in de Ardennen. Een gouden tandem dient zich aan.

5 reacties

  • elke vliegen

    2 jaar geleden
    @ Alexandra ik denk dat jij nog niet vaak die twee tesamen hebt zien rijden . Alaphilippe heeft in de ronde van Caralonie zich volledig opgeofferd voor Evenepoel. En deze week rijdt hij ook voor Remco en Brabantse pijl ook. Anders moet je eens rond gaan hoeveel wereldkampioenen, die in hun trui, zich al twee jaar zonder problemen opofferen om in dienst van te rijden. Ik denk dat je geen 5 vingers gaat nodig hebben.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Dat Remco nooit de kans zou krijgen van Julian om voor ritwinst te gaan? Om te knallen zoals hij zijn lead out deed, om dan een dreun van formaat te krijgen in de sprint zelf, omdat dit een groot gebrek bij Remco is, en dan bv 12de te eindigen? Dan moest hij maar een explosieve aanval geplaatst hebben, om op de enige voor hem mogelijke manier voor de zege: een ferme solo rijden en allen uit het wiel kletsen...wat van hem verwacht werd hé, maar hij niet goed genoeg voor was?
  • Alexandra Caverneels

    2 jaar geleden
    Waarom mag evenepoel dan niet eens is winnen van alaphilippe. Het is altijd in dienst van wel dat vind ik er niet eerlijk aan. We zouden misschien een heel andere koers krijgen maar so be it he seg. Net zoals sommige andere sporten ieder voor zich zelf.
  • Peterus Heymans

    2 jaar geleden
    Evenepoel&Alaphilippe wat een demonstratie een super tandem ga ervoor in de volgende koersen. Succes
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Veel succes beiden! Toppers!