Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images/Maskot

Btw op (elektrische) fietsen wordt dan toch niet verlaagd

De btw op fietsen en elektrische fietsen wordt dan toch niet verlaagd naar 6 procent. Dat blijkt uit een Koninklijk Besluit (KB) dat woensdag werd gepubliceerd in het Staatsblad.

27 reacties

  • Leo Mariën

    2 jaar geleden
    En langs de andere kant vliegt het geld langs ramen en deuren buiten. Alsof het geen waarde meer heeft. Ik als Belg zal zeker niemand van deze regering vergeten.
  • Stefanie van Dijk

    2 jaar geleden
    Typisch België: iets roepen en het vervolgens niet of krek het omgekeerde doen ...
  • Werner Wynakker

    2 jaar geleden
    Nick Caluwé, wat een geweldig idee dat je naar voor brengt. Ik lever mijn bedrijfswagen in en jij mag mij alle dagen op je fiets rond rijden. Ik hoop dat je fysieke conditie wel in orde is om die 60.000 kilometer die ik jaarlijks voor mijn werk doe aan te kunnen. Trouwens wist u dat de voertuigen van hulpdiensten ook bedrijfswagens zijn? Net zoals de voertuigen die de winkels bevoorraden trouwens.
  • Pat Debal

    2 jaar geleden
    moeten toch weer elders pakken de btw en vooral om hun eigen zakken nog beter te vullen en om de verkiezing slogans te financieren
  • Erik De Muynck

    2 jaar geleden
    Wordt het niet de hoogste tijd dat wij die struikrovers in Brussel buitenkieperen? Geld uitdelen langs alle kanten maar niet voor eigen volk.