AP
Volledig scherm
© AP
Chelsea CHE
1
EINDE
3
Real Madrid RMA
  • 40' Goal Kai Havertz
  • Karim Benzema Goal 21' 24' 46'

Hattrickheld Benzema zet Real Madrid met één been in de halve finales, octopus Courtois imponeert opnieuw met wereldsave

Champions LeagueReal Madrid heeft een prima zaak gedaan met het oog op de halve finales in de Champions League. De Spaanse club van Rode Duivel Thibaut Courtois ging in de heenmatch van de kwartfinales in Londen met 1-3 winnen van Chelsea. Karim Benzema was de grote held met drie goals. Romelu Lukaku mocht na een uur invallen, hij miste voor Chelsea dé kans op de aansluitingstreffer. 

20 reacties

  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Dat is niet waar Andy. 3 doelpunten scoren in een wedstrijd is een hattrick. Zoals jij het omschrijft is het een perfecte hattrick!
  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    Lukaku wordt niet zoveel aangespeeld dan bij Inter het geval was het Italiaanse voetbal is anders dan het Engelse .Hij wordt zelden aangespeeld door zijn maats , een spits moet aangespeeld worden door zijn maats dat moet de trainer ook zien en hun dat opleggen .
  • Francois Troch

    2 jaar geleden
    Waarom wordt Vini toch zo snel opgehemeld, 2 goede passes voor de rust en de tweede helft geen bal aangeraakt
  • Jean De Grande

    2 jaar geleden
    Willy Scholaart, blijkbaar een probleem met zijn "maats". Een spits moet aangespeeld worden en liefst zo goed mogelijk. Om de 5 minuten een bal krijgen zegt iets over de aanvoer vanuit het middenveld. Meer dan over de spits. Al eens geteld hoeveel kansen Ronaldo, Messi en Co de nek omdraaien per wedstrijd?
  • Andy Van de velde

    2 jaar geleden
    Een hattrick is wanneer 1 speler in 1 helft 3 keer achter elkaar scoort zonder een tegendoelpunt of een doelpunt van een medespeler tussendoor!