Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Céline Dion wil dit mooie eerbetoon brengen aan haar overleden man

Céline Dion (48) werd in een filmpje van Vogue telkens voor een dilemma gesteld. Zou ze voor de Canadese zanger Justin Bieber kiezen of voor de Canadese premier Justin Trudeau bijvoorbeeld. Maar toen het over tattoos ging, moest de artieste toegeven dat ze op die manier een eerbetoon aan haar overleden echtgenoot overweegt.

flb

Toen Vogue Céline Dion naar haar keuze tussen tattoos en piercings vroeg, liet ze eerst weten dat ze het maar niets vond dat sommige mensen bijvoorbeeld een naam laten zetten en dan zoveel jaar later die moeten veranderen. Bovendien meent ze ook dat alles meer gaat uitzakken naarmate je ouder wordt. "Dat is de zwaartekracht lieverd", klinkt het.

Toch laat ze zich na die bezwaren ontvallen dat ze er eventueel toch eentje wilt als eerbetoon aan haar man René Angélil die eerder dit jaar op 73-jarige leeftijd stierf aan de gevolgen van keelkanker. Daarbij denk ze aan een weergave van zijn hartslag.

Hier een voorbeeld van een dergelijke tattoo:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer