VTM
Volledig scherm
© VTM

Kan Wesley de echte Rock ontmaskeren in ‘Welkom in de familie’? “Ik heb plots een enorme ingeving”

TVIn de tweede aflevering van ‘Welkom in de familie’ wordt Wesley uit Brasschaat uit zijn eigen leven ontvoerd en gedropt in het leven van Rock. Niet alleen de naam is wat bijzonder, ook het leven van Rock is helemaal anders dan Wesley gewoon is. Zo ontwaakt Wesley niet in een huis. “Ik had gedacht dat ze me in een huis zouden droppen: huisje, tuintje, boompje. Maar ik kwam terecht op een boot!” En die boot heeft alles te maken met Rocks werk: “Ik heb echt met die boot gevaren. Daar kan Piet Piraat nog iets van leren”, lacht Wesley. 

0 reacties

  1. ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”
    Mediawatchers

    ‘Sing Again’-kandidaat Pim Symoens: “Zonder mij was er wellicht nooit sprake geweest van ‘Blokken’”

    Hij werd in 2005 na zijn finaleplaats in de talentenschool ‘Star Academy’ gebombardeerd tot opvolger van Koen Wauters, maar eigenlijk zal Pim Symoens vooral in de Vlaamse tv-geschiedenis worden ingeschreven als de jongen die ervoor zorgde dat Vlaanderen ‘Blokken’ kreeg. “Ik had zolang bij mijn ouders gezaagd voor een GameBoy. Toen ze bezweken voor mijn gezaag, was het vooral mijn vader die Tetris speelde en zo op het idee van Blokken kwam. De rest is tv-geschiedenis”, zo vertelt Pim Symoens in de podcast ‘HLN Mediawatchers’.
  2. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”