Volgens de familie van Maradona is het shirt dat wordt geveild niet het truitje dat hij na rust droeg.
Volledig scherm
Volgens de familie van Maradona is het shirt dat wordt geveild niet het truitje dat hij na rust droeg. © AFP

Veilinghuis verwacht dat historisch truitje van Maradona minstens 4 miljoen zal opleveren, maar dochter is stellig: “Verkeerd shirt wordt geveild”

VoetbalDochter Dalma Maradona en zijn ex-vrouw Claudia Villafane beweren dat Sotheby’s een verkeerd shirt veilt van de legendarische voetballer Diego Maradona. Het veilinghuis zegt dat het shirt waarin Maradona zijn twee historische doelpunten maakte op het WK voetbal van 1986 onder de hamer gaat, maar dat klopt volgens dochter Dalma niet. “Het is niet het shirt dat mijn vader droeg in de tweede helft,” zei ze op de Argentijnse radio.

5 reacties

  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Als Hodge dat shirt na de wedstrijd geruild heeft, zal het toch wel het shirt van de 2de helft zijn! Met wat voor onzin komt die vrouw nu af!
  • Youssef Graidia

    2 jaar geleden
    Diego Maradona was zonder twijfel een talentvolle speler, heeft moeten knokken om zijn plaats te kunnen krijgen en had ondanks zijn verslavingen toch een goed hart. RIP Dat shirt zelf heeft niet echt iets bewezen maar is goed genoeg voor de rijke zot die het daaraan wil geven.
  • Patrick Vriends

    2 jaar geleden
    Gratis zelfs nog niet de hand van god nee die van een valsspeler dat wel.
  • jan jansen

    2 jaar geleden
    Truitje van de grootste valsspeler
  • patrick de bock

    2 jaar geleden
    1 cent geef ik er voor