Benzema en Courtois waren de twee uitblinkers bij Real.
Volledig scherm
Benzema en Courtois waren de twee uitblinkers bij Real. © PhotoNews

Spaanse kranten lyrisch over “magische avond” van Real, Courtois en vooral Benzema oogsten lof: “De koning van Europa”

Champion LeagueKarim Benzema legde gisteravond eigenhandig Chelsea over de knie in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Na drie doelpunten van de Fransman won de Spaanse grootmacht in Londen met 1-3. “Dit zijn magische avonden, zoals die tegen PSG in Bernabéu”, reageerde hij. De superlatieven van de Spaanse pers om de prestaties van de spits te beschrijven zijn intussen bijna op. 

13 reacties

  • luc dierick

    2 jaar geleden
    Ongelooflijk wat wind verpakt in een omhulsel kan teweegbrengen als het tussen drie palen vliegt en opgevangen word door een net
  • Stefanie van echelpoel

    2 jaar geleden
    Benzema heeft de pech gehad jaren met ronaldo te spelen maar sindsdien is hij denk ik samen met lewa de beste spits ter wereld.
  • Etienne Vanhoegaerden

    2 jaar geleden
    Benzema is een ploeg speler helpt overal en maakt zijn truitje kletsnat in een wedstrijd zelfde voor Lewandowski. Dit missen wij in de nationale ploeg. Lukaku bijna niet gezien maar dit ligt aan zichzelf is geen werker zoals die twee is meer counter spits
  • Jurgen Lenaerts

    2 jaar geleden
    Een echte teamspeler lees ik hieronder, lol; Vraag dat maar aan Valbuena :) los daarvan, inderdaad al een hele tijd top aan het spelen en samen met courtois de redder van een verder matig real dit seizoen..
  • Herman Thys

    2 jaar geleden
    Neem er gerust Modric bij en je hebt de beste draaischijf van de wereld in één ploeg. Niet moeilijk dat de trainer een man is met een visie.