Chanel verkoopt niets meer aan Russen: woedende influencers knippen handtas in twee

Modebedrijf Chanel verkoopt geen producten meer aan Russische staatsburgers, ook niet als die producten willen kopen in een winkel buiten Rusland. Tot woede van talrijke Russische influencers, die het bedrijf steun aan fascisme en nazisme verwijten.

41 reacties

  • Etienne Vanhoegaerden

    2 jaar geleden
    Kunnen misschien foto's van Poetin tonen en hun oprechte mening geven over wat er allemaal gebeurd n Oekraïne. Maar dit dúrven ze niet en dit is ook zelfde reden voor de sporters. Angst is groot zelfs in Rusland durven ze hun mening niet geven
  • Curt Tardy

    2 jaar geleden
    Van sinds wanneer is een overprijsde Chanel handtas een mensenleven waard?! Er zijn belangrijkere zaken in het leven om te doen wilt men die verdomde oorlog eens en vooral Stoppen! Waar is de menselijkheid gebleven?!
  • Ronny Ghewy

    2 jaar geleden
    Als het daar zo goed is blijf er dan opgelost, en draag een handtas van rattenvel zijn er genoeg van in Rusland.
  • Sharon Vandewaetere

    2 jaar geleden
    @Walter Stassen, ik kon het niet beter verwoord hebben! Het zijn een bende luieriken die makkelijk geld willen verdienen maar hun handen niet vuil willen maken. Als je de dag van vandaag vraagt aan kindjes wat ze later willen worden zeggen 8/10 dat ze een bekende influencer willen worden. Dat is toch erg! Waar gaan we naartoe?
  • Wouter Kunnen

    2 jaar geleden
    nu gaan ze wenen dat ze geen Chanel meer hebben. denken ze nu echt van dat Chanel hiervan wakker liggen. het enige die hier geld aan kwijt is hunzelf. begrijp wel dat ze niks te maken hebben met de oorlog, het is de zieke eenmansoorlog van poetin. en deze sancties zijn enigste om hem te schaden