©  RR

Opvallend geklede Tiger Woods zet golfwereld ei zo na in vuur en vlam met hole-in-one bij comeback op de Masters

En of Tiger Woods opnieuw fit genoeg is om mee te strijden met de beste golfers te wereld. Tijdens de eerste ronde van zijn comeback op de Masters putte de Amerikaan ei zo na een hole-in-one op de zesde hole. Woods, met opvallend roze shirt, kwam slechts enkele tientallen centimeters te kort.

Vincent Van Genechten

LEES OOK. Thomas Pieters kijkt uit naar de Masters: “Woods zoog alle aandacht naar zich toe, waardoor ik in de luwte mijn ding kon doen”

De beelden:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Woensdag test de Amerikaan nog een laatste keer hoe zijn lichaam reageert op de inspanning. De golflegende, die vijftien grandslamzeges op zijn palmares heeft, raakte in februari vorig jaar zwaargewond aan zijn rechterbeen bij een auto-ongeluk in Californië. Een amputatie kon maar op het nippertje vermeden worden.

Woods, voormalig nummer één van de wereld, verbaasde vorige week al de golfwereld door op de baan in Augusta achttien holes te gaan putten om zijn fysieke paraatheid te testen.

 ©  REUTERS

 ©  EPA-EFE

 ©  AP

 ©  AP

 ©  REUTERS

 ©  REUTERS

 ©  REUTERS

 ©  REUTERS

 ©  EPA-EFE

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer