Patrick Lefevere.
Volledig scherm
PREMIUM
Patrick Lefevere. © Photo News

Patrick Lefevere jaagt het vuur nog eens in zijn team voor de resterende voorjaarskoersen: “We moeten ons niet gedragen als geslagen honden”

WielrennenPatrick Lefevere doet niet in janken. Hoe vierkant zijn team ook draait. “Het heeft geen zin”, klinkt het. Liever richt hij de blik vooruit. Op de Ardennenklassiekers. “Ik zie Julian en Remco uitstekend met elkaar opschieten. Dat opent perspectieven.”

9 reacties

  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    Uw ploeg kan niet mee Patje, het word tijd voor een grondige verjonging.
  • Johan Verbiest

    2 jaar geleden
    Het zit momenteel even niet ,wees gerust de ploeg van Lefevere bulkt van het talent,momenteel zitten ze in de hoek waar de klappen vallen maar dat blijft niet duren...ze komen terug ...
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Toegeven dat zijn ploeg om zeep is kan hij nog altijd niet, verkeerde aanpak die de eenheid van de wolven en de roedel totaal vernietigd heeft.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Ben geen ploegleider, maar een seizoen afstemmen op twee of drie koersen heeft veel renners al met nul op het recest,het seizoen in het water zien vallen. Kom ik weer bij Mathieu en Wout uit,die pakken wat ze pakken kunnen, en ook in de winter is het kassa voor hun.
  • Joannes Maes

    2 jaar geleden
    Als men op bepaalde ouderdom niet tijdig stopt met een job dan wordt men ingehaald door anderen, dus, beste Patrick, zet uzelf op de achtergrond en gebruik je kennis, die er zeker is, op de achtergrond, om door te geven aan je opvolgers van je mooie bedrijf, dan zorg je ook voor een mooie einde loopbaan en een tevreden terugblik, blijven gaan zorgt enkel voor eigen ongenoegen.