Prinses Charlene van Monaco.
Volledig scherm
Prinses Charlene van Monaco. © Corbis via Getty Images

"Ze ging aan boord van privéjet": is prinses Charlene van Monaco alweer vertrokken?

RoyaltyPrinses Charlene (44) van Monaco haalt al maandenlang de krantenkoppen. De vrouw van prins Albert (64) wordt achtervolgd door geruchten, en als ze niet over haar huwelijk gaan, dan wel over haar gezondheid. Zo raakte onlangs bekend dat de prinses weer ‘thuis’ is, al zou ze in realiteit niet bij haar echtgenoot verblijven. Maar volgens sommige media heeft de prinses al opnieuw haar koffers gepakt en heeft ze Monaco alweer verlaten.

  1. Zomerpaleis van tragische keizerin Sisi staat te koop: “Ze deed de meest absurde, gevaarlijke en dwangmatige dingen”
    PREMIUM
    Royalty

    Zomerpa­leis van tragische keizerin Sisi staat te koop: “Ze deed de meest absurde, gevaarlij­ke en dwangmati­ge dingen”

    Altijd al een kijkje willen nemen in het zomerpaleis van Elisabeth van Oostenrijk? Dan is het nu hét moment. Possenhofen - waar keizerin Sisi haar enige ware geluk vond - staat te koop. Ze koesterde er haar meest onbezorgde jeugdherinneringen voordat tragedie haar leven overschaduwde. Van het verlies van haar dochter en de zelfmoord van haar zoon, tot haar bizarre gewoontes en verontrustende eetstoornis: dit was het tragische leven van de beroemde keizerin.
  2. Behandeld in Zwitserse kliniek voor 95.000 euro pér week: prinses Charlene van Monaco is eindelijk gevonden
    PREMIUM
    Royalty

    Behandeld in Zwitserse kliniek voor 95.000 euro pér week: prinses Charlene van Monaco is eindelijk gevonden

    Ze omschrijven zichzelf als “meest exclusieve en discrete kliniek ter wereld” en wereldberoemde bedrijfsleiders, Russische oliebaronnen en zelfs leden van het Saoedische koningshuis lieten zich er al behandelen. Volgens diverse media wordt in het grootste geheim ook een prinses verzorgd in de kliniek in het Zwitserse Zürich: Charlene van Monaco (44), die nu al meer dan een jaar van het publieke toneel is verdwenen en ook helemaal niet aan ‘oververmoeidheid’ zou lijden. “Ze is verslaafd aan een explosieve cocktail van pijnstillers en slaappillen.”