© BFM

© BFM

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

Drukke ochtendspits na vakantie: bestelwagen belandt in gracht op E17

Op de E17 in Zwijndrecht is een wagen maandagmorgen op een bestelwagen gebotst. De bestelwagen met vijf inzittenden, belandde in de gracht. Eén persoon moest door de brandweer bevrijd worden en raakte zwaargewond.

inke

Een Belgische vrachtwagen die getuige was van het ongeval, heeft zich meteen aan de kant gezet en heeft de eerste zorgen toegediend. De brandweer kwam ter plaatse om de geknelde inzittende uit de bestelwagen te bevrijden. Het slachtoffer raakte zwaargewond.

De bestuurder van de wagen bleef ongedeerd.

Drukke ochtendspits

De ochtendspits verloopt maandagmorgen, op de eerste dag na de krokusvakantie, zeer moeizaam. Nog voor 8 uur stond er al 300 kilometer file.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Op de Antwerpse Ring richting Nederland gebeurde een ongeval ter hoogte van Antwerpen-Oost. Er waren een tijdlang twee rijstroken versperd. Op de N1 en de N11 in Brasschaat en Kapellen is het ook bijzonder druk richting Antwerpen. Er staan files van meer dan drie kwartier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER