Photo News/HLN
Volledig scherm
© Photo News/HLN

Evenepoel vecht voor wat hij waard is, maar moet de eindzege in het Baskenland nog aan Martínez laten: “Miste paar procenten”

WielrennenRemco Evenepoel (22) is er niet in geslaagd de eindzege in de Ronde van het Baskenland over de streep te trekken. Onze landgenoot kon de besten in de zware slotrit niet volgen en moest zo z'n leiderstrui nog afstaan aan Daniel Martínez . De ritzege was voor thuisrijder Ion Izagirre. “Ik voel een mix van teleurstelling en tevredenheid”, klonk het achteraf bij Evenepoel.

140 reacties

  • Joeri Hermans

    2 jaar geleden
    Zeer sterk gereden van Remco, had het podium verdiend. Hij kan nog een toolbox volgen ‘hoe ga ik om met de pers’ als hij een goede prestatie neerzet is het niet nodig om te zeggen hoe goed je wel bent. Het zal geapprecieerd worden door menig toeschouwer..en je zal er supporters door bijkrijgen.
  • Geert Degezelle

    2 jaar geleden
    @Pat Debal: Eddy Planckaert had op de leeftijd van Remco welgeteld 0 koersen gewonnen. Op de leeftijd van 23 heeft hij 4 koersen gewonnen. Toon mij Belgische renners van de afgelopen 30 jaar die een beter palmares dan Remco kunnen voorleggen op de leeftijd van 22 jaar. Hij staat 8ste op de UCI wereldranglijst.
  • Kim Jaspers

    2 jaar geleden
    Pat Debal u hebt een mooi glazenbol.. de toekomst zal uitwijzen wat Remco zal winnen.. niet hetgeen Planckaert en u denkt..
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Vlasov en Martinez zijn drie jaar ouder en speelden niet elke dag knecht voor Alaphilippe. Binnen drie jaar zal Remco bij een normale evolutie veel beter zijn dan Vlasov en Martinez.
  • Pat Debal

    2 jaar geleden
    Heeft een groot gedacht van zichzelf en ging ze al verslaan dat hij eerst goed nadenkt voor hij iets zegt een grote ronde winnen zal er niet komen daarin ben ik het eens met Eddy Planckaert