RV
Volledig scherm
© RV

“De meest arrogante man waarmee ik ooit sprak”: moeder furieus op Ronaldo die gsm uit handen van autistisch zoontje sloeg en vijf maanden na incident aangeklaagd wordt

VoetbalEen telefoontje heeft niet het gewenste effect. Integendeel: de moeder van de autistische jongen Jake (14) wiens gsm Cristiano Ronaldo (37) uit de hand sloeg, is nog kwader. Sarah Kelly: “Hij heeft verdorie wel de hand van mijn zoon gekneusd. En dan zo’n arrogantie. Dit is een nachtmerrie.” Vijf maanden na de feiten heeft de Engelse Voetbalfederatie FA Cristiano Ronaldo aangeklaagd voor “ongepast en/of gewelddadig gedrag.”

119 reacties

  • Rita Vanlerberghe

    2 jaar geleden
    En die worden dan verafgod alsof het goden zijn.😟. Wat een kuddevolk die fans 😒
  • Karl Van der Zande

    2 jaar geleden
    knap van die vrouw.... zulke vedettes gaan er vanuit dat ze met alles wegkomen en nu moeten ze de weg bewandelen die iedereen moet bewandelen. Goed gedaan... t is niet omdat je goed kan voetballen dat je alles mag en kan
  • Steven Avonts

    2 jaar geleden
    Goede speler of niet; dit gedrag kan er echt niet door! Wat een opgetutte tuttebel is me da den Ronaldo! En al die supporters, ik bedoel eigenlijks hopeloze gevallen die deze man aanbidden👎. Zoek een hobby of maak u nuttig en stop met deze hopeloze gevallen te zitten aan te moedigen.
  • Liesbeth Cuppens

    2 jaar geleden
    CR is een goede voetballer met een groot zelfbewustzijn. Eigenlijk is arrogantie een juister woord, want enige tegenspraak duldt CR niet. Een moeilijke jeugd als reden aanhalen, is zo veel als een goedkoop excuus. CR en een kind, wie is dan de sterkste? Ook had hij beter moeten weten en zich de verstandigste tonen. Hij is ouder dan het kind, niet omgekeerd.
  • Youssef Graidia

    2 jaar geleden
    Persoonlijk had ik Ronaldo niet graag ondanks dat die wel een goede speler was maar naderhand heb ik betere kanten van hem gezien die mijn mening stilaan deden veranderen. Hij deed verschillende pogingen om het goed te maken maar voor sommige mensen is het nooit goed en het is uiteindelijk maar 1 kant dat men hier hoort. Graag zou ik wel eens willen weten wat deze mama eigenlijk verwacht want ik heb het gevoel dat niets deze impulsieve actie nog kan goedmaken.