Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze watcher ziet hoe de geldzucht van de F1-bazen groter is dan ooit: “Dit kan het einde betekenen voor de traditionele circuits zoals Francorchamps”

Formule 1De populariteit van de Formule 1 scheert hoge toppen, waardoor de geldzucht van de F1-bazen groter is dan ooit. Zij willen zo snel mogelijk cashen. En dat zou voor de traditionele circuits als Francorchamps, Monza, Le Castellet of Silverstone het einde kunnen betekenen.

30 reacties

  • glenn wouters

    2 jaar geleden
    Straten circuits zouden ze moeten mijden. Te gevaarlijk met geen uitloopzones. Is er een crach dan duurt het een eeuwigheid voordat de vaan weer vrij is. Ook voor de marshalls is het veel gevaarlijker werken. Maar wat doen ze, Monaco lekker buiten schot houden, en dan nog eens in Las Vegas op de straten gaan rijden. Ga naar veilige circuits, en investeer daar verder in.
  • Ozzy Dhondt

    2 jaar geleden
    Dat is toch wel 1 van de betere moppen, het Waalse gewest dat bijpast. Ja, de Vlamingen betalen dat met hun belastingsgeld.
  • Jan Janssens

    2 jaar geleden
    Tja dat is de nieuwe realiteit, Francorchamps is een anachronisme geworden.
  • Dirk Segers

    2 jaar geleden
    Yana heeft een punt, dat ze in de F1 eens beginnen met scoren op minimale CO2 en implementeren in de puntenstand. Zo leert de Vlaming ook nog wat bij..
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Wat verwachten jullie , geld komt overal op de eerste plaats . Nostalgie en sentiment , de geschiedenis en respect voor de circuits , is verleden tijd . Geld 🤑