Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Antwerp ANT
1
EINDE
1
Cercle Brugge CER
  • 48' Goal Michel Ange Balikwisha
  • Kevin Denkey Goal 76'

Mager gelijkspel op Bosuil: Antwerp en Cercle komen in slotmatch reguliere competitie niet verder dan 1-1

Jupiler Pro LeagueAntwerp sloot het reguliere seizoen af met een mager gelijkspel tegen Cercle Brugge. En nu? De blik op de play-offs. Waar de Great Old als underdog aan begint.

17 reacties

  • willy staes

    2 jaar geleden
    Als ik de wedstrijd op TV zag heeft Cercle één kans gehad , paal en binnen het spel van Antwerp was daar en tegen wel goed voor meer doelpunten . Oppassen voor die ploeg .
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Antwerp en zijn voorzitter kunnen scherprechter spelen voor de titelstrijd. Aartsvijand Brugge 2x kloppen moet het hoofddoel zijn. Daarmee zou iedereen in Antwerpen en groot Brussel kunnen leven. Union en Anderlecht gaan dan wel voor de titel.
  • dirk verhelst

    2 jaar geleden
    Toch even opletten alvorens je Priske met de grond gelijkmaakt , hij haalt met de slechtste kern sinds jaren , het beste resultaat sinds terugkeer naar 1e klasse . Alle ( of toch veel) kwaliteit werd verkocht en een reeks 2e klassers werden aangeworven , samen met een vedette op de terugweg , er moet dringend kwaliteit bijkomen als ze echt voor de titel willen gaan !!
  • oscar zwart

    2 jaar geleden
    Wat een lelijk voetbal speelt dit Antwerp,ik vergelijk het met FC Utrecht in Nederland,ook een volksclub uit een grote stad maar ze zal nooit de top halen,maar vooral is het een pijniging voor mijn ogen om Antwerp te kijken.en nu in deze wedstrijd met veel druk zag ik wie er door de mand vallen,zij zullen afhaken wil de voorzitter carte blanche geven aan een nieuwe coach om een team te maken dat wel om de prijzen kan spelen.
  • Jos Van De Plas

    2 jaar geleden
    Albert zet zich al naast de zelfgewaande God van het voetbal, tweemaal het woord IK gebruiken. Was hij daar ook op de persconferentie dan ;-)