21 Russische diplomaten en hun families met vliegtuig uit België vertrokken

In Brussel is deze middag een vlucht vertrokken met aan boord 38 Russische diplomaten en hun families: 21 diplomaten uit België, 17 uit Nederland. Onder hen ook de Russische consul-generaal in ons land Georgy Kuznetsov. In totaal gaat het om 62 mensen uit ons land en 39 uit Nederland. 

85 reacties

  • Karel Dillen

    2 jaar geleden
    Nostradamus voorspelde de inzet van kernwapens voor dit jaar. Ik denk dat hij weer gelijk krijgt. Vraag is wordt het enkel Kiev of krijgen we er ook een paar om de oren.
  • oswald billiet

    2 jaar geleden
    Wie gepland had voor een bezoek aan St. Petersburg, of het Marynski ballet, of Bolshoi in Moskou of wie had gedroomd om de Trans-Siberiche treinreis te maken, mag het voor lang vergeten.. En die excellente Krim champagne, die vind je in heel West Europa al niet meer. Samen met de caviaar is die al opgekocht. Ook geen visa meer !
  • Danny Buyse

    2 jaar geleden
    Ik krijg soms het overduidelijk het gevoel dat velen nog liever een tiran de hand schudden uit angst die voortvloeit uit eigenbehoud. Wat een belediging voor de vechtende mannen in Oekraïne. Sommigen kunnen misschien al op cursus Russische taal gaan.
  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    2022 zal eindigen met een knaller van formaat onthou wat ik U zeg
  • Leonarda Van Opbroecke

    2 jaar geleden
    Ook in opdracht van VS?