Wout van Aert mist na zijn coronabesmetting als titelverdediger de Amstel Gold Race.
Volledig scherm
Wout van Aert mist na zijn coronabesmetting als titelverdediger de Amstel Gold Race. © Photo News/InstaStories Wout van Aert

Jumbo-Visma blijft mist spuien over startkansen van Wout van Aert in Parijs-Roubaix: "We zijn voorzichtiger dan voorzichtig”

WielrennenJumbo-Visma laat niet in zijn kaarten kijken. Start Wout van Aert volgend weekend in Parijs-Roubaix? Een groot vraagteken. “Voor we beslissen gaan we uitgebreid testen: kijken of alles in orde is met zijn hart en zo.”

39 reacties

  • Jan Gijsen

    2 jaar geleden
    Wout moet nu 100 % voor de Tour gaan. Als hij er zich speciaal op voorbereid en nog enkele kilos kan verliezen is hij topfavoriet voor het geel , samen met Pogacar.
  • Marika Peeters

    2 jaar geleden
    Tja, in zijn 1ste statement, verklaarde Wout van "niet fit te zijn, slechts wat keelpijn, maar zeker geen Corona" hé. De dag nadien werd dit compleet tegengesproken, door opeens "wel Covid positief" te zijn. Met zijn lichte symptomen, mocht hij na een screening, reeds op dag 5, terug trainen voor de heropbouw van zijn supervorm die hij net daarvoor nog had hé, en sinds zijn laatste koers, had hij opeens 3 extra weken rust en trainingstijd. Maar alsnog behaalt hij zijn oude niveau niet voor PR?
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    bernard vermeulen .Klopt maar ze hebben er wel eentje die een renner die zo goed als einde carriere bestempeld werd na 4 maand dubbel zo sterkt te krijgen
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Als fan van Wout hebben we nog een voordeel dat hij naast de klassiekers ook in de Tour met de sterkste klimmers naar boven kan rijden , en hij is soms beter dan zijn kopman Roglic , dit was duidelijk in P Nice waar Wout als voorbereiding en in dienst van de ploeg reed .De laatste klim had Wout geen andere keuze om Roglic te helpen en het is hem gelukt !
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Jumbo heeft veel gelijk dat ze in hun kaarten niet laten kijken, wij krijgen ook het adres niet van de mirakeldokter die ruggen kan genezen in no time van andere ploeg.