BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Union USG
5
EINDE
0
Beerschot BEE

Beerschot-hooligans gaan opnieuw over de schreef: krijgt leider Union drie punten via groene tafel na vroegtijdig gestaakte wedstrijd?

Jupiler Pro LeagueUnion ontsnapt mogelijk aan kostbaar puntenverlies in de slotwedstrijd van de reguliere competitie. Bij een 0-0-stand maakten de Beerschotfans zodanig amok dat scheidsrechter Boucaut de match affloot. Door het wangedrag riskeert Beerschot een forfaitnederlaag. In dat geval eindigt Union de reguliere competitie met 77 punten, bij de start van de play-offs herleid tot 39 punten, drie meer dan Club.

53 reacties

  • eduard janssens

    2 jaar geleden
    5 - 0
  • bob jansens

    2 jaar geleden
    bij een gelijkspel voor Union doen ook Anderlecht en Antwerp hun voordeel...
  • Pieterjan Labath

    2 jaar geleden
    Union is toch verantwoordelijk voor e veiligheid in hun krotstadion? 0-0 en gedaan. Geef ze elk een punt.
  • Philippe Vanbelleghem

    2 jaar geleden
    Club kon een gouden zaak gedaan hebben tot die van Beerschot het feestje verpest hebben.
  • Willy Niclaes

    2 jaar geleden
    Wat een precedent zou het zijn moest union de match winnen ? Bij verlies of gelijkspel van iedere thuisploeg stuurt men een paar herrieschoppers tussen de bezoekende supporters , zegt de plaatselijke politie op 5 minuten van het einde , dat de match niet meer meg verder gaan en klaar is kees , nee toch ? Boucaut had moeten laten verder spelen of de stand blijft behouden , of match te herspelen maar zo maar 3 punten cadeau doen is geen goede zaak voor het voetbal