Een beeld van Marlène de Wouters uit ‘Viva La Feta’, dat vanavond op tv wordt uitgezonden: "Ik kan niks bewijzen, maar ik wéét dat mijn afscheid bij VTM wel degelijk een #MeToo-verhaal avant la lettre is geweest."
Volledig scherm
PREMIUM
Een beeld van Marlène de Wouters uit ‘Viva La Feta’, dat vanavond op tv wordt uitgezonden: "Ik kan niks bewijzen, maar ik wéét dat mijn afscheid bij VTM wel degelijk een #MeToo-verhaal avant la lettre is geweest." © SBS

Marlène de Wouters (59) over de échte reden van haar vertrek destijds bij VTM: “Mijn afscheid was een #MeToo-verhaal”

Showbizz“Mijn afscheid bij VTM was een #MeToo-verhaal.” Dat zegt Marlène de Wouters (59) over de echte reden van haar vertrek bij de commerciële tv-zender begin 2002. Wat er precies gebeurd is en waarom ze er destijds geen open kaart over speelde, vertelt Marlène nu zelf. “Ik was niet van plan om er op tv over te praten, maar dat ik andere slachtoffers misschien kon helpen, heeft me over de streep getrokken.”

92 reacties

  • Chris Maekelberg

    2 jaar geleden
    Valt weer op hoeveel mensen zonder enige context hun mening rondgooien. Ze was uitgenodigd om meet te doen met een programma en ze hebben haar de vraag over haar plotse vertrek bij VTM gesteld. Niet meer en niet minder.
  • Marnix Depoorter

    2 jaar geleden
    Dit is nu wel eens een tv figuur dat mis .Een Dame met klasse die verstaanbare taal sprak mooie tv was dat
  • johan coppillie

    2 jaar geleden
    Vijgen na Pasen
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    Zelfs de dag vandaag wanneer aangifte wordt je als vrouw door het slijk gehaald. Verandering? Op sommige plaatsen waar nog normen en waarden gelden maar veelal struisvogel politiek
  • Marc Spandel

    2 jaar geleden
    Machtsmisbruikers (politici, werkgevers, tirannieke mannen en vrouwen) kennen de kracht van 'intimidatie' verdomd goed. Ze weten dat er véél 'bange' mensen rondlopen. Gelukkig zijn er nog mensen met verstand die zich niet laten intimideren. Klacht indienen 'moet' echter énkel als het machtsmisbruik 'bewust' gebeurt.