© Roger Dreesen

59-jarige man uit Peer zwaargewond na ongeval in Meeuwen

Oudsbergen -

Maandagmiddag omstreeks 12 uur is er een zware aanrijding gebeurd tussen twee auto’s op het kruispunt van de Elzenstraat, de Broekkantstraat en de Weg naar Helchteren (N719) in Meeuwen. Een 59-jarige man uit Peer raakte zwaargewond.

Het kruispunt staat bekend als een zwart punt. Ter hoogte van de Kapelstraat is er op de Weg naar Helchteren een middenberm en zijn er vrijliggende fietspaden in twee richtingen. Net voor deze fietsoversteekplaats, op het kruispunt met de Elzenstraat en de Broekkantstraat, kwam het tot een aanrijding tussen de twee voertuigen. De omstandigheden van het ongeval zijn niet duidelijk.

Na de klap werden de brandweerzones Noord-Limburg en Oost-Limburg ter ondersteuning opgeroepen, maar uiteindelijk moesten de inzittenden niet bevrijd worden. Naast een ziekenwagen van Ambuce Peer kwam ook een mug-arts vanuit Heusden-Zolder ter plaatse. De politie Carma deed de vaststellingen.

Een 59-jarige man uit Peer raakte zwaargewond en werd naar het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder gebracht. Hij verkeerde niet in levensgevaar. Een andere persoon liep lichte verwondingen op en werd verzorgd door de mug-arts, hij moest niet naar het ziekenhuis worden gebracht. Het verkeer ondervond tijdelijk hinder en moest beurtelings rijden. De wagens werden getakeld. (rdr, siol)

 © Roger Dreesen

 © Roger Dreesen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer