Camille kondigt nog een extra concert in de Lotto Arena aan. De vorige twee zijn uitverkocht. ©  BELGA

Camille kondigt derde show in Lotto Arena aan

Vanavond is te zien in ‘Liefde voor muziek’ met een eigen versie van de 2Fabiola-hit ‘Lift u up’, maar eerst heeft Camille (20) nog een fijne mededeling voor haar - intussen vele - fans. Op 4 november zal ze een extra show spelen in de Antwerpse Lotto Arena. De eerste twee concerten zijn inmiddels uitverkocht.

Wout Desmytere

“Ik ben nu al volop aan het werk om van deze show iets uniek te maken”, klinkt het. “Het is de allereerste keer dat ik helemaal alleen in zo’n grote zaal zal staan dus ik ga sterven van de zenuwen maar eens op het podium zal het een feest zijn voor jong en oud. Met uiteraard al mijn singles die de mensen al kennen maar ook nummers uit Liefde voor muziek en The masked singer. In september komt ook mijn nieuwe album uit waar ik bijzonder trots op ben en dat ik ook die avond zal voorstellen in de Lotto Arena. Het wordt een avond vol verrassingen!”

LEES OOK: Camille blijft scoren met tweede show in Lotto Arena en ‘Liefde voor muziek’: “Ik wil het scenario van het eerste seizoen van #LikeMe vermijden”

Het eerste concert van Camillie - haar achternaam Dhont liet ze intussen vallen - in de Lotto Arena werd vorig jaar al aangekondigd, maar de laatste kaartjes gingen pas vorige week de deur uit. Maar gezien haar snelle rise to fame waren de tickets voor de tweede show op amper een week uitverkocht. Tickets voor de derde avond zijn nu te verkrijgen via gracialive.be.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer