Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola
Volledig scherm
PREMIUM
Pat Krimson & Loredana van 2 Fabiola © Photo News / Pieter-Jan Vanstockstraeten

2 Fabiola over ‘Liefde voor Muziek’: “Het plan was eigenlijk dat Loredana solo zou gaan”

TVVanavond staat het repertoire van 2 Fabiola, Loredana (36) en Pat Krimson (56) centraal in ‘Liefde voor Muziek’. “Toen we de namen van de andere artiesten hoorden, dachten we: wat een rare combinatie”, zeggen ze eerlijk. En zelfs hun éigen combinatie was bijna niet te zien geweest, want ‘Patje’ had aanvankelijk een solocarrière voor Loredana uitgepland. “Vandaar dat ze zo zuiver klonk tijdens ‘The Masked Singer’.” 

5 reacties

  • Xsarilde Willis

    2 jaar geleden
    Patje is niet direct mijn favoriete persoon maar ik gun hem echt wel wat hij heeft bereikt. Eerst met Leoppold 3 (yummie Eric goosens toen) en later met 2fabiola. En dat gedoe met Regi? Pfff zal me worst wezen, Regi (en zijn muziek als dj of hoe noem je dat) is ook mijn ding niet. Soms zit er iets tussen bij zowel 2fabiola of in de tijd milk inc dat ok was. Maar milk inc is rip en ik zie regi alleen als coach om anderen te lanceren. Hijzelf kan niks in zijn eentje.
  • Elle Devee

    2 jaar geleden
    Loredana zou beter solo gaan. Haar prachtige stem gaat verloren in die onnozele dance nummers. Ze zou een heel ander genre moeten gaan zingen. Een soort Vlaamse Sia.
  • Soraja Salluyts

    2 jaar geleden
    Lekker blijven hangen wel magriet da liedtje blijft in men kop rondhangen , de eerste keer da we dit hoorde moeste we serieus lache ermee en dachte allee hoe kom je op dit idee , elke persoon heeft ferm gezongen en ja volle maan was herinering aan vroeger mijn lievelings lieke .
  • Mi Janssens

    2 jaar geleden
    Loredana echt solo gaan want ze heeft een prachtige stem en kan alles aan.
  • Rik Bogaert

    2 jaar geleden
    Was dat maar waar geweest!