Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Áls hij rijdt, is het om te helpen”: Parijs-Roubaix zelf winnen lijkt onmogelijk voor Wout van Aert, zegt sportief manager Merijn Zeeman

Parijs-RoubaixDe kans dat Wout van Aert (27), momenteel in Spanje, zondag Parijs-Roubaix rijdt, bestaat nog steeds. Maar z’n ploeg Jumbo-Visma wil niet te hard van stapel lopen. “Donderdag willen we de knoop doorhakken, maar als Wout Roubaix rijdt, zal het zijn om een ploegmaat te helpen. Zelf winnen lijkt onmogelijk”, zegt Merijn Zeeman, sportief manager van Jumbo-Visma. Maar wat is hij “in de zon” precies aan het doen? En hoe voelt Van Aert zich vandaag?

51 reacties

  • Jan Van Bavel

    2 jaar geleden
    We mogen stellen en we hebben gezien dat er een komediant meereed.
  • Azaire Vanhoutte

    2 jaar geleden
    na een infectie van corona zijn de luchtwegen aangetast en die verdwijnen niet zomaar hij zal wel een paar luchtbelletjes te kort komen zo niet zal hij wel in de Arden klassiekers te kort komen .
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Wat een belangstelling voor Wout weer .Zelfs de fans van VDPoel zijn nieuwsgierig wat hij momenteel aan het doen is .Moet hij goed zijn !! We duimen Wout !
  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    En wie gaat dan de kopman zijn ?
  • Marcel Willems

    2 jaar geleden
    Je moet van VA geen god maken heeft nog niet het tiende gewoànnen danMerckx,Boonen e, andere grote renners .Voor de rest is huj zelf verantwoordlijk of hij meedoet of nit.Als hij werkelijk corona gehad heefty zelfs lichter zijn er nog weken gevolgen tenzij er weer andere middelen in de koers genomen worden