© pn

Zoontje van Sergio Herman vlak voor geboorte overleden

Het zoontje van televisiekok Sergio Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen is vlak voor de geboorte overleden. Dat laat de familie weten in een persbericht.

tib

"Het is nog te vroeg om dit onmenselijke verlies te beschrijven en te verwerken, daarom verzoeken zij hun privacy te respecteren in de komende zware periode die hen te wachten staat. Familie en naaste vrienden zijn een grote en veilige steun voor hen”, staat in de verklaring. Het jongetje overleed vorige week, de begrafenis zal binnenkort plaatsvinden in intieme kring.

In september vorig jaar maakte Ellemieke bekend dat ze in verwachting was van hun derde kindje. Ellemieke en Sergio hebben samen twee zonen, Noah (7) en Zenna (5).

VTM, de zender die 'Mijn Pop-Uprestaurant' uitzendt, heeft in een mededeling laten weten dat de activiteiten van Sergio Herman als jurylid de komende weken zullen teruggeschroefd worden. De programmamakers bekijken momenteel hoe de jury in tussentijd verder zal te werk gaan. "VTM wenst Ellemieke, Sergio en hun kinderen veel sterkte toe en hoopt dat ze dit verlies in alle rust kunnen verwerken. Ook collega-juryleden Gert Verhulst en Sepideh Sedaghatnia, alle kandidaten van Mijn Pop-uprestaurant 2017 en productiehuis Zodiak Belgium dragen het gezin een warm hart toe in deze moeilijke tijden", meldt de zender.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer