Remco Evenepoel, vierde en beste jongere in de voorbije Ronde van Baskenland, start als één van de topfavorieten in 'zijn' Brabantse Pijl.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel, vierde en beste jongere in de voorbije Ronde van Baskenland, start als één van de topfavorieten in 'zijn' Brabantse Pijl. © Getty Images

De Brabantse Pijl, waar Remco Evenepoel thuis is: “Samen met Luik-Bastenaken-Luik mijn grote doel in april”

Brabantse Pijl‘Follow The Leader’ vandaag in Druivenstreek en Zennevallei: Remco Evenepoel. Thuis in ‘zijn’ Brabantse Pijl. Letterlijk platge(t)reden paden voor hem. “Elke bocht, elk steentje weet ik liggen.” Maar volstaat dat ook voor een klinkende debuutzege?

6 reacties

  • Els Martin

    2 jaar geleden
    Remco de zwaaier en duwer wint geen koers meer...ambrasmakerke gaat iedereen tegen zich krijgen
  • Guido Janssens

    2 jaar geleden
    Eerst zien en dan geloven...Kom eindelijk eens van uw wolk en bekijk uw resultaten...
  • Jacques Feys

    2 jaar geleden
    Zou het niet beter zijn dat men Remco zijn verwachtingen wat bijstelt, en hem duidelijk maakt dat zijn fa-bel-achtige tijdritoverwinning eerder dit jaar in Algrave al meer dan voldoende was ? Hij is hier bij ons op café, volledig onterecht, al voorwerp aan het worden van spot en hoon. Gewoon hard trappen op de trappers, Remco !! Groeten, Jacques.
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Niemand weet wie er vandaag gaat xinnen, straks ro d 17 uur weten we het. Wat wel zeker is is dat de concurrenten Remco in de gaten gaan houden.
  • Rudi Pieters

    2 jaar geleden
    Niet weer beginnen hee afwachten