Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco en Kevin Kis zaten in hetzelfde gastgezin bij RC Genk.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne, Yannick Carrasco en Kevin Kis zaten in hetzelfde gastgezin bij RC Genk. © BELGA/Photo News

Een blik achter de schermen bij het gastgezin van De Bruyne en Carrasco: “Kevin kon koppig zijn, maar dat is ook een kwaliteit”

Champions LeagueVanavond supportert hij stiekem voor Yannick Carrasco. Maar Kevin Kis (31) gunt ook z’n andere huisgenoot van weleer, Kevin De Bruyne, dat plekje in de halve finales. “Ik was een beetje hun grote broer.” Een blik achter de schermen bij de familie Nys in Zonhoven, het gastgezin van De Bruyne en Carrasco in hun RC Genk-jaren.

0 reacties

  1. Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt
    PREMIUM

    Guardiola drukt liever op de pauzeknop: hoe het instinct van De Bruyne en Doku hun coach kopzorgen bezorgt

    Mocht hij zijn spelers met een afstandsbediening kunnen controleren, dan drukte Pep Guardiola ongetwijfeld meermaals per match op de pauzeknop. Ook in een kwartfinale van de Champions League tegen Real Madrid. Een aantal van zijn spelers, waaronder ook twee Rode Duivels, voldoen niet helemaal aan zijn ideaalbeeld, maar in dienst van het genie sluit een topcoach compromissen. Ontdek hier waarom Guardiola Kevin De Bruyne geen man vindt voor verzorgd voetbal en waarom zijn voetbalvisie eigenlijk wringt met de instincten van Jérémy Doku.
  2. Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-speler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dollar-handtas’
    8

    Stijlicoon of verwaande voetballer? FC Barcelona-spe­ler Jules Koundé gespot met beruchte ‘1 miljoen dol­lar-hand­tas’

    Co-commentator Marc Degryse kon het niet meteen beamen, maar Aster Nzemiyana wist het tijdens Antwerp - FC Barcelona in de Champions League zeker: “Jules Koundé, nu ook officieel de best geklede voetballer ter wereld.” De verdediger van FC Barcelona (25) werd afgelopen zondag, voor Barça met 2-4 onderuit ging tegen Girona, gespot met de befaamde ‘Millionnaire Speedy’-handtas die Pharrell Williams voor Luis Vuitton ontwierp en met een kostprijs van 1 miljoen dollar op de markt gebracht werd. Maar ook daarnaast staat Koundé bekend als stijlicoon.