Politie Antwerpen betrapt 2 jongeren die drugs over gevangenismuur in Begijnenstraat willen gooien

De Antwerpse politie heeft twee jongeren betrapt die een pakket drugs over de gevangenismuur in de Begijnenstraat wilden gooien. De politie merkte het duo op en kon een van de twee verdachten tegenhouden. Het gaat om een 16-jarige jongen die eerder geseind stond om voor de jeugdrechter te verschijnen.

Tijdens een patrouille in de omgeving van de Begijnenstraat merkte de Antwerpse politie vorige week twee jongeren op die een verdacht pakket over de gevangenismuur wilden gooien. Toen de politie tussen kwam, sloegen de jongeren op de vlucht. Daarbij lieten ze hun pakket met 100 gram cannabis en hasj vallen. Even later kon een van de twee jongeren gearresteerd en verhoord worden. Het ging om een 16-jarige jongen die al eerder geseind stond.

Het lijkt wel een scène uit een film, maar toch gebeurt het geregeld
Wouter Bruyns van de Antwerpse politie

Volgens de Antwerpse politie is het niet de eerste keer. "Het lijkt wel een scène uit een film, maar toch gebeurt het geregeld. Dat is ook de reden waarom we daar bijzondere aandacht aan geven. We doen soms gerichte acties, maar ook alle patrouilles in de omgeving houden daar een extra oogje in het zeil", aldus Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

Meest gelezen