Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © BELGA

Remco Evenepoel beleefde “een dag om snel te vergeten”: “Geleerd dat ik niet graag de Vlaamse klassiekers wil doen”

WielrennenGretig in de inspanning, wankel op de kasseien, geïrriteerd als iets hem niet zinde. Remco Evenepoel (22) maakte een opmerkelijk debuut in de Brabantse Pijl. Een terugblik in vijf thema’s. “Zie me hier staan: we hebben precies de cyclocross van Overijse gereden.”

62 reacties

  • patrick deflem

    2 jaar geleden
    niet zagen fietsen
  • RENILDE DERME

    2 jaar geleden
    Heel waarschijnlijk niet. Maar Remco heeft hetzelfde kwaliteiten en gebreken als Eddy toen. Eddy was ook geen echte sprinter in het begin, Remco nu ook niet. Dit was en is hun probleem, zij moesten alleen aankomen om te winnen. Maar daar kan aan gewerkt worden. De manier waarop Remco de sprint begint in de BP was goed voor een 2de of 3de plaats. Wellens heeft er anders over beslist. Doe zo voort Remco. Dit jaar 24 koersdagen : 3x1ste, 3x2de, 1x3de, 2x4de, 1x5de, 2x6de, 3x7de, 1x 8ste, 2x 9de...
  • Marc Emiel

    2 jaar geleden
    Moest Remco er niet bij geweest zijn dan zou de BP maar een saaie koers geweest zijn. De andere niet Ineos renners waren blijkbaar gewoon blij dat ze in de kopgroep zaten. Remco maakt tenminste koers. Hij wist ook wel dat hij niet zou winnen maar gaat al strijdend ten onder. Laat hem nog maar wat rijden als een kieken zonder kop. In alle wedstrijden die hij dit jaar gereden heeft was het vooral duidelijk dat zijn ploeg tekort schoot. Met wat goede ploegmaats had hij in Baskenland kunnen winnen.
  • Sam Bedfort

    2 jaar geleden
    Hij heeft te veel noten op zijn zang voor hetgeen hij reeds gepresteerd heeft.
  • François Nuyts

    2 jaar geleden
    Man man man , wat voor een zeveraar is me dat toch zeg . Het mag niet regenen , er mogen geen kasseién liggen , en de tegenstanders mogen niet in de weg rijden . Moeten wij daar nog wel aandacht aan schenken vraag ik mij af .