Boer Kim en zijn vrouwen aan het werk op het veld. In Dag Allemaal praat hij over hoe hij 'Boer zkt vrouw' aanpakte.
Volledig scherm
PREMIUM
Boer Kim en zijn vrouwen aan het werk op het veld. In Dag Allemaal praat hij over hoe hij 'Boer zkt vrouw' aanpakte. © VTM

De ene laat z’n dames travakken, de andere flirt erop los: de verschillende aanpak in ‘Boer zkt vrouw’ zorgt voor beroering

Showbizz“Als er eens vrouwen op mijn erf zijn, moet ik er een beetje van profiteren.” Boer Kim (29) lijkt in ‘Boer zkt vrouw’ geen tijd te verliezen om zijn uitverkorenen beter te leren kennen. Een heel ander verhaal is het bij Cyriel (27) die liever tussen de maïs lijkt te zitten dan bij het meisje dat hij zelf uitkoos. Wij zochten uit hoe dat komt en een relatietherapeute legt uit welke methode het meest succesvol is. En we ontdekten eveneens een bijzondere link tussen een van de boeren en niemand minder dan Tom Waes (53). “Maandenlang ben ik daar in de watten gelegd.”

2 reacties

  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Cyriel is getrouwd met zijn werk . Het is triestig om hem bezig te zien en te horen . Kim zal in dezelfde val trappen zoals hij eerder al vertelde . De ouders moet je er dan ook nog bijnemen .
  • Andre Dom

    2 jaar geleden
    Ik kan fout zijn maar het is net of de kandidaten proeven moeten afleggen voor een nieuwe job in plaats van een lief te vinden.Tis erg gesteld.