De Rus Nikita Mazepin
Volledig scherm
De Rus Nikita Mazepin © REUTERS

Haas betaalt sponsorgeld niet terug aan Mazepin

Haas weigert 12 miljoen euro sponsorgeld terug te betalen aan het Russische kunstmestbedrijf Uralkali van miljardair Dmitri Mazepin. De renstal eist juist nog eens 8 miljoen euro als compensatie voor gederfde inkomsten. Enkele dagen geleden hebben de Italiaanse autoriteiten ook een villa van meer dan 100 miljoen euro, gelinkt aan de Russische autocoureur Nikita Mazepin, in beslag genomen. 

27 reacties

  • Jean West

    2 jaar geleden
    Eric De Baeremaeker Oekraïne kan de heropbouw gebruiken met de biljoenen dollars die ze van de USA ontvangen hebben en de hopen euro's van Europa en niet te vergeten de schatrijke Oekraïners die nu rondvaren met hun super jacht.
  • willy staes

    2 jaar geleden
    Ik kan nog akkoord gaan met een deel van de sancties tegen Rusland , maar als men nu sportlieden en burgers hun eigendommen gaat in beslag nemen dat is toch een stap te ver . Tevens vind ik dat sport en politiek gescheiden moeten blijven . Daar raak je Poetin niet mee als zijn sporters boycot .
  • frans Venloo

    2 jaar geleden
    Alles is goed om de kas te vullen ook in Italie . Waarom burgers hieronder moeten lijden is mij een raadsel ook al zijn ze rijk zouden ze gestolen hebben ??
  • Eric De Baeremaeker

    2 jaar geleden
    Het is weer eenzijdige commentaar van mensen die nog niets meegemaakt hebben . Jullie zijn blijkbaar niet bezig met de onschuldige mensen die de oorlog niet wilden ? Slachtoffers van een nutteloze oorlog . De rijke Russen zijn het eens met Poetin omdat de rijkdom uit grondstoffen enkel hen ten goede komt . U en ik zullen de heropbouw van Oekraïne moeten financieren want de Russen zullen het zeker niet doen . Daarom alles verkopen om de heropbouw te financieren .
  • pierre samaey

    2 jaar geleden
    Ik vind dat Europa wetten overtreed, zonder rusland goed te praten. Zo maar willekeurig van iedere rijke Rus alles aanslaan. Jong of oud en dit mag. Al die Russen verdoen miljoenen in Europa en dit zal op veel werkgelegenheid gevolgen hebben, is nu al het geval. Maar?de grote politici moeten niet met hun job inzitten dir verdienen steeds meer, het is de kleine man die de dupe zal zijn.