Joey Kwan
Volledig scherm
Joey Kwan © Kristof Ghyselinck

Joey Kwan over ‘flietjes-grap’ in ‘Thuis’: “Als je dat soort racisme op televisie toelaat, ontmenselijk je ons”

ShowbizzVorig jaar sprak ‘#LikeMe’-actrice Joey Kwan (26) zich op sociale media uit over een mislukte grap in ‘Thuis’, waarin een van de personages het had over ‘flietjes van de Chinees’. Dat schoot bij heel wat mensen in het verkeerde keelgat. In een interview met Stampmedia, naar aanleiding van het evenement ‘Unseen Asian Stories’, legt de actrice nog eens uit waarom ze die grap allesbehalve onschuldig vond. “Ik hoop zelf deel uit te maken van de verandering.”

  1. Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”
    TV

    Team Laura maakt vanavond meeste kans om ‘The Voice’ te winnen: “Ik vraag Koen Wauters nog steeds advies”

    “Of mijn team nu wint of niet, ik voel me nu al gewonnen.” In de finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ heeft Laura Tesoro (27) met Christophe (43) en Lucas (17) statistisch gezien meer kans om te winnen dan coaches Koen Wauters (56) en Mathieu Terryn (30), die slechts met één kandidaat in de finale staan. Maar dit seizoen is sowieso al bijzonder voor de zangeres. Exact tien jaar geleden stond ze zelf in de finale van de wedstrijd, in het team van Koen Wauters. “Het is een privilege om van hem nog steeds tips en tricks te krijgen.”
  2. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.