Margaux en Fabrizio.
Volledig scherm
PREMIUM
Margaux en Fabrizio. © Play4

Margaux uit ‘De Bachelor’ is de heisa beu: “Ik zat precies in een kleutertuin...”

TVOpvallend moment tijdens ‘De Bachelor’. Nadat de Belgische kandidate Margaux vorige week ook al werd zwartgemaakt door haar concurrentes, kreeg ze deze week opnieuw de wind van voren. Haar uitspraak dat ‘de eerste kandidate die seks heeft met Fabrizio, wint’ was namelijk ook de bachelor zelf ter ore gekomen. “Heel laag dat de andere dames dat ‘geklikt’ hebben”, zegt Margaux nu. “Zeker omdat ik niet de enige was die zo’n dingen zei.”

13 reacties

  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Ach Margaux. Je hebt er toch zelf aan meegedaan ook allemaal.
  • Erwin De Meyer

    2 jaar geleden
    Jezelf zo te kijk zetten voor Vlaanderen om in de gunst te komen van ne playboy. Hoe laag kan je vallen ? Nu ga je me niet vertellen , want er zijn wel mooie vrouwen bij dat ze niet via een normale weg op iemand kunnen vallen . Of is het eerder om in de belangstelling te staan en dan moeten afdruipen omdat die man vindt dat je moet gaan. Je doet het jezelf maar toch aan .
  • Chrissie Vandesande

    2 jaar geleden
    Toegegeven, Fabri maakt zn eigen inkomen door zichzelf te promoten op tv ten koste van sommige mensen hun imago/gevoelens. Smart.
  • Severine Degreef

    2 jaar geleden
    Huh? "de eerste kandidate die seks heeft met Fabrizio, wint" Wint wat? Een relatie met die prentjesboek? Ik vind dat geen hoofdprijs. Eerder een straf.
  • Nicolas Van Hoecke

    2 jaar geleden
    Dat soort programma's net als temptationen en co, is dat niet een beetje discriminerend? Altijd dezelfde soort vrouwen en mannen. Nuja, wie kijkt ernaar...