Filip en Caroline.
Volledig scherm
PREMIUM
Filip en Caroline. © Play4

Miljonairskoppel blikt terug op ‘Blind Gekocht’: "Dat ik psychiatrische hulp moest zoeken, was erover"

TV“Opnieuw meedoen? Wij zeggen volmondig ja.” Het miljonairskoppel Filip en Caroline werd de voorbije weken gefileerd door de kijkers van ‘Blind Gekocht’, maar ondanks alles blikken ze met een glimlach terug. De makers verwijten ze niets, net als de kijkers. Al gingen sommige reacties volgens hen te ver.

63 reacties

  • Emmanuel Peeters

    2 jaar geleden
    Met het budget dat ze over hadden na aankoop kan dit niet worden gedaan.Maar alwaar velen niet weten is dat de keuken en nog andere onderdelen of materialen zowat gratis worden geïnstalleerd zolang het logo van het bedrijf meerdere malen goed in beeld komt .Want voor die bedrijven is gratis reclame onbetaalbaar…En dan kunnen ze dus zelf met 170.000 euro die verbouwingen doen.Programma strookt dus totaal niet met de realiteit en hoeveel het daadwerkelijk heeft gekost .
  • roger boons

    2 jaar geleden
    die verbouwing heeft een pak geld gekost , hoeveel zullen ze niet zeggen maar veel meer dan beschikbaar .
  • Andy Van de velde

    2 jaar geleden
    Zijn de mensen na 20 jaar reality brolprogramma´s nu nog altijd niet slimmer geworden? Natuurlijk krujg je zulke reacties... wat had je anders verwacht?
  • David Hermans

    2 jaar geleden
    Wat heeft dit alles nu met jaloezie te maken? Wat een onzin is me dat. Ik denk dat het merendeel van 'het plebs' niet zou WILLEN leven zoals deze mensen (ik alvast 100% zeker niet). Anderen storen zich gewoon aan het feit dat deze mensen nog durven zagen en klagen terwijl ze alles al hebben (althans op materieel vlak), en dat getuigt toch van een zekere wereldvreemdheid (omdat ze in een welgestelde bubbel leven). Eigenlijk zou medelijden met deze mensen dus eerder ons deel moeten zijn...
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Niet alles is jaloezie. Er was gewoon veel ergernis aan je verwaande en veroordelende houding over bepaalde leefaspecten.