Kevin De Bruyne hoogst onzeker voor FA Cup-duel tegen Liverpool: “Ze hebben hem moeten naaien”

Champions LeagueKevin De Bruyne is hoogst onzeker voor het FA Cup-duel van zaterdag tegen Liverpool door een vleeswonde aan de voet. Dat vertelde Pep Guardiola op zijn persconferentie naar aanloop van de wedstrijd: “Ze hebben hem moeten naaien. Hij heeft draadjes.” De Rode Duivel vroeg om een wissel in het Champions League-duel van woensdagavond tegen Atlético. In de 65ste minuut ging ‘KDB’ bij een 0-0-stand naar de kant. 

9 reacties

  • Roy Kien

    2 jaar geleden
    Piet Janssen, niet alles geloven wat Kristof Terreur schrijft en objectief naar KdB kijken aub. Met voorsprong de allerbeste die we ooit gehad hebben, koester deze momenten.
  • ronald de weze

    2 jaar geleden
    Moeten we nu medelijden hebben omdat ze veel moeten voetballen. Daar kan toch een mouw aangepast worden deze zijn toch medisch goed begeleid. Zouden eens elke dag moeten gaan werken voor een fractie van het loon dat deze krijgen . En maar klagen en als je dit niet kan dan moeten ze maar gaan werken vb als bouwvakker of wegenbouwer .
  • Pat Tms

    2 jaar geleden
    KDB onzichtbaar? Voor de kijker misschien. Voor zijn coach onmisbaar. KDB is een speler die nauwkeurig uitvoert wat zijn coach hem oplegt. En als het niet hoeft, dan speelt hij lager en breder. Modric moest er wel uitkomen anders lagen ze er uit. Natuurlijk is Modric wel een rastalent.
  • Jelle De Feyter

    2 jaar geleden
    Ik zag inderdaad een heel vermoeide City. Wat wil als je om de 3 dagen een topper moet spelen. Atletico- liverpool- atletico Telkens met zijn beste elftal. Tegen Liverpool moest gelijk of gewonnen worden voor de titelstrijd
  • Marc Debray

    2 jaar geleden
    De Bruyne te statisch Piet Janssen,? Zelf bij mindere glansprestatie is er niemand die zo beweeglijk is, met risocovolle meestal nauwkeurige passes strooit en zichzelf steeds vrijloopt en uitnodigt tot snelle een twees die nog te weinig door zijn aanvallers gebruikt worden!