Het geheime paleis van Poetin aan de zwarte zee.
Volledig scherm
PREMIUM
Het geheime paleis van Poetin aan de zwarte zee. © RV - palace.navalny.com

Poetin heeft volgens Kremlin maar één appartementje en drie auto’s: dit is wat hij echt bezit

Drie auto’s, een mobilhome en een appartement van 77 vierkante meter: dat zijn de persoonlijke bezittingen van Vladimir Poetin. Althans, dat beweert het Kremlin. Het officiële communiqué leidde meteen tot kritiek en spot. Het echte vermogen van Poetin wordt door sommigen op 183 miljard euro geschat, hij zou 20 huizen hebben en 700 auto’s.

85 reacties

  • Polutnik Ronald

    1 jaar geleden
    Als hij echt wil is heel Rusland morgen van hem de Poetin alleen , want hij is nu al de rijkste man van heel de wereld . En dit door alles in te palmen of af te pakken van de nog levenden en doden oliearchen en gasleveranciers met daarbij de nog overblijvende banken .
  • Marc Van der Vloedt

    2 jaar geleden
    Op naam, hebben ze, de superrijken en machtigen, overal ter wereld weinig of niets om een deeltje af te geven aan de belastingen of aan hun (ECHTE mede)WERKERS. Schermvennootschappen, trusts, hebben wel een iets langere "naam" maar met de kortere van 2 of 3 letters KGB, FSB, CIA, DEA, BV, NV kunnen ze werken onder staatsgarantie en staatsbescherming. Heerlijk Helder, toch.
  • ivan de ridder

    2 jaar geleden
    Hij zal alles mogen verkopen als hij de oorlog tegen Oekraïne wilt kunnen blijven financieren. De roebel is gecrasht, de Russische economie staat voor een decennialange recessie en ze hebben niets dat klaar voor gebruik is te bieden behalve olie en gas. Je denkt toch niet dat ze in een zwakke positie een goede prijs gaan kunnen onderhandelen? China en India kopen dan wel netto in, maar aan veel lagere prijzen dan de markt te bieden heeft.
  • vangeel guido

    2 jaar geleden
    Die man leeft gewoon op kosten van de russen en zijn vriendjes ook en als zijn vriendjes niet luisteren krijgen ze op de billen of belanden onder de grond.
  • Paul Verbeeck

    2 jaar geleden
    En hoeveel en wat heeft hij (rechtstreeks) gekregen van westerse leiders die bij hem op bezoek zijn geweest? We zouden kunnen verschieten wat Putin en onze westerse leiders onderling gegeven/gekregen hebben van elkaar . Ze vertellen ons juist wat ze kwijt willen .