Vrouw (35) aangehouden na verdacht overlijden van jonge vrouw in appartement in Erpe-Mere

 ©  Chris Bosseloo

Een 35-jarige vrouw is door de onderzoeksrechter aangehouden in het onderzoek naar een verdacht overlijden in Bambrugge (Erpe-Mere) het voorbije weekend. In een appartement in de Dries werd het lichaam van een vrouw van 27 gevonden. De omstandigheden van het overlijden worden onderzocht, maar mogelijk kadert het overlijden in het drugsmilieu.

Chris Bosseloo

Afgelopen weekend werd de brandweer opgeroepen naar het appartement in de Dries in Bambrugge. Buren dachten er vlammen te zien, maar bij aankomst van de brandweer bleek er van brand geen sprake te zijn. Het waren kaarsen die de buren gezien hadden. De brandweermannen vonden in het appartement wel het levenloze lichaam van een vrouw, geboren in 1994. Opmerkelijk is dat zij niet de bewoonster van de woning is. Waar die is, is niet geweten.

In welke omstandigheden zij om het leven is gekomen, is nog niet duidelijk. Het gaat wel om een verdacht overlijden, aldus het parket van Oost-Vlaanderen. “Een wetsdokter voerde afgelopen weekend een autopsie uit.” De resultaten van de autopsie worden in het kader van het onderzoek niet bekendgemaakt. Verdere informatie gaf het parket nog niet. Volgens onze informatie zou het overlijden drugsgerelateerd kunnen zijn. Bevestiging daarvan is er nog niet.

Intussen is er wel een 35-jarige vrouw opgepakt en voor de onderzoeksrechter geleid. De vrouw is aangehouden, maar het parket geeft geen details over de feiten. Het is ook nog niet duidelijk of er een link is tussen feiten van dit weekend en de aangifte begin april van nog een andere vrouw. Die verklaarde dat ze ook in het bewuste appartement geweest is en dat ze er verdoofd en misbruikt is.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen