BELGA
Volledig scherm
© BELGA

REACTIES. Van der Poel neemt vrede met negende plaats: “Had geen goeie benen” - Devriendt onverhoopt vierde: “Mooiste koers van mijn leven”

Parijs-RoubaixDylan Van Baarle wint een hectische Parijs-Roubaix na een demonstratie van INEOS Grenadiers. Van Aert finisht als tweede, Küng als derde en Tom Devriendt verraste vriend en vijand met een onverhoopte vierde plaats. Mathieu Van der Poel kon zijn favorietenrol niet waarmaken en eindigt nog net binnen de top tien. 

20 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Er zijn veel kenners hieronder die een wel heel levendige verbeelding hebben. Wout zegt nooit dat hij gaat winnen, hij rijdt altijd om te winnen. Heel ridicuul om dit verschil niet te willen zien. Maar we weten van wie het komt. Het motto "deelnemen is belangrijker dan winnen" werkt niet in de koers. Zoals bv. Stuyven met een groepje op kop in Gent-Wevelgem: neen, aan winnen had hij niet gedacht. Wat voor een ingesteldheid is dat dan? Ervoor gaan zou ik zeggen, anders verlies je al op voorhand.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Gaatje rijdt hem normaal in notime dicht en zag er veel frisser uit dan vorig jaar, bookmakers hadden wel een goede dag iig..
  • patrick isenborghs

    2 jaar geleden
    Lea Verhoeven die hebben nooit 4 renners in de kopgroep gehad , enkel eentje mike theunissen. Ik heb de koers van start tot finish gevolgd op eurosport en de 2 reporters lachten er nog mee dat theunissen nu de kopman was bij jumbo
  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    Matse weet dat hij niet alle koersen gaat winnen. V Aert zegt steeds dat hij alles gaat winnen maar mensen blaasjes waar maken daar wint hij wel in, zelfs LBL gaat hij as zondag winnen.
  • Lea Verhoeven

    2 jaar geleden
    @patrick isenborghs jv moest het gat niet dicht rijden hadden vier renners vooraan of was was je in slaap gesukkeld dat je dat niet gezien hebt