.
Volledig scherm
. © Strava/Belga

Van Aert toont daags na Roubaix schade aan hand en bevestigt deelname aan Luik-Bastenaken-Luik

WielrennenWat een renner lijden kan. Wout van Aert deelde daags na zijn tweede plek in Parijs-Roubaix een foto van zijn hand. Het gevolg van een dag dokkeren over de kasseien: blaren alom en een flink gezwollen handpalm. Eerder bevestigde de Belgische kampioen zijn deelname aan Luik-Bastenaken-Luik.

69 reacties

  • rita boom

    2 jaar geleden
    Hij gaat goed zijn zondag,ik denk dat hij op podium zal staan maar welke plaats???hij heeft kans om te winnen
  • marc De Cock

    2 jaar geleden
    Staaltje van negativisme hier bij enkele. Waarschijnlijk had papa de centen niet om een eerste koersfietsje te kopen want anders...Enfin, dikke merci Wout om ons wederom te trakteren op een pracht koers en een middag amusement te geven. Ook bedankt aan Mathieu om dit spektakel stuk mee te kleuren. Ik weet wat jullie ervoor moeten doen want de koers zelfs is slechts het topje van de ijsberg. Heel wat meer dan gewoon een dagje werken.
  • Peter Van mol

    2 jaar geleden
    Die tijd is wel voorbij dat mensen met blaren op hun handen thuis komen. En de verdiensten, dan moeten die ook maar profrenner worden als het zo gemakkelijk is…
  • elke vliegen

    2 jaar geleden
    @van dijck volledig correct !
  • Raymond De Ridder

    2 jaar geleden
    Voorbereiding Roubaix volgend jaar: een week of twee in de bouw gaan werken. En niet vergeten te trainen uiteraard. Prachtkoers gereden.