REACTIES. Vanhaezebrouck: “Had evengoed anders kunnen uitdraaien” - Roef: “Twee keer de goeie hoek, ik heb goed gestudeerd”

Croky CupEen loterij, maar wel een waarbij AA Gent aan het langste eind trok. De beker gaat opnieuw naar de Arteveldestad. “Dit is toch een beetje revanche voor die verloren bekerfinale in 2008", aldus Matisse Samoise, één van de uitblinkers. Tarik Tissoudali is “hartstikke blij”. 

11 reacties

  • Jean Pierre Huybrechts

    2 jaar geleden
    Albert de lovendeghem komt hier zo maar 3 a 4 keer binnen met een reaktie ,die dan nog nergens op trekt .Ik geraak er niet in. Zou er ergens een voorkeursbehandeling zijn .Normaal is dit niet ofwel .
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Albert troost zich met nog eens naar club uit te halen, maar ja,grote ploegen zoals club vangen nu eenmaal veel wind, al komt die wind steeds van dezelfde windhaan. Gent speelde dan nog zonder Depoitre, niet fitte vadis, Anderlecht met zijn “beste” ploeg.
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    Rob vlam, Gent mag de ploeg van Vlaanderen zijn, Union mag de ploeg van Brussel zijn, Charleroi mag de ploeg van Wallonië zijn, maar club is en zal de ploeg van België blijven.
  • Rob Vlam

    2 jaar geleden
    Eerlijke conclusies van een top trainer, die beker schonk maar ook 2x brugge belachelijk speelde en toonde dat gent de ploeg v vlaanderen is
  • Raymond De Ridder

    2 jaar geleden
    Beste man op het veld: de scheidsrechter. 22 potstampers: nooit slechtere voetbal gezien. Tweede provinciale onwaardig.