BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

De ‘rollercoaster’ van Yves Lampaert, Astrid en ‘Wieske’ in Parijs-Roubaix: “Van de hel naar de hemel. En terug naar de hel”

Parijs-RoubaixJongens, toch. Wat was dát allemaal! Diep ontgoocheld na de crash bereikte Yves Lampaert de piste in Roubaix. Maar hey, daar stonden ze, zijn schatten, na drie weken afzondering: Astrid en ‘Wieske’. Relaas van een emotionele rollercoaster.

6 reacties

  • Azaire Vanhoutte

    2 jaar geleden
    dat ze voortaan hun handen in hun zakken houden of met hun smartphones staan zwaaien
  • Els Martin

    2 jaar geleden
    Dus dat strookje zand is geen openbare weg en een asfaltverbreding naast kasseien ook niet? Rare ideeën hebben sommigen
  • Staf Van de Walle

    2 jaar geleden
    l d, lees eerst het reglement, een gelijkliggend fietspad mag wel gebruikt worden.
  • luc dierick

    2 jaar geleden
    Er moesten al vele renners uit de wedstrijd genomen zijn wegens het niet volgen van het officiele parkoers Zelfs Wout ging het fietspad opzoeken tussen de gele blokken Het regelement is nochtans duidelijk Er word gefietst op de openbare weg Dit betekend niet op zandstroken fiets en voetpaden Waar was de vliegende VAR
  • Eddy Michiels

    2 jaar geleden
    Leg de schuld niet steeds bij de toeschouwers. Dat de renners eens rijden waar ze moeten rijden en dat is op de straat en niet op voetpaden en in goten. Diegenen die dit risico opzoeken moeten zich maar bewust zijn dat ze zichzelf en anderen in gevaar brengen. Daarbij, wie op het voetpad rijdt zouden ze uit koers moeten nemen.